فیشینگ نوعی کلاهبرداری رایانهای است که هدف آن متقاعد کردن کاربر با استفاده از یک رابط گرافیکی مشابه آنچه شبیه درگاه پرداخت یک شرکت یا یک بانک معتبراست، میتواند اطلاعات مالی قربانیان را برای فرد خرابکار ارسال کند. البته ، آنها سپس توسط شخص هکری که درگاه فیشینگی را ایجاد کرده است، مورد بهرهبرداری قرار میگیرند. اینیکی از رایجترین تاکتیکها برای به دست آوردن اطلاعات مالی و شخصی ما است.
یک قانون ساده برای اطمینان از امنیت در دریافت و ارسال ایمیلها وجود دارد: همیشه نسبت به هر چیزی که دریافت میکنید محتاطانه برخورد کنید. اگر از این استراتژی استفاده کنید، دستگاهها و اطلاعات شخصی شما کمی ایمنتر خواهد بود. بااینحال ، در اینجا سه نوع ایمیل وجود دارد که شما باید کاملاً از باز کردن آنها خودداری کنید.

۱. تأیید اطلاعات شخصی
هیچ شرکت یا بانکی ایمیلی برای شما ارسال نمیکند که از شما بخواهد دادههای شخصی خود را از طریق یک فرم یا با پاسخ دادن به ایمیل یا پیگیری یک لینک پیوندی “تأیید” کنید. اگر آنها نیاز به تأیید هویت شما یا هر یک از دادههای شما داشته باشند، این روند بهصورت شخصی یا از طریق وبسایت شرکت انجام میشود.
۲. شما یک جایزه برندهشدهاید
تبریک میگویم ، شما برنده خوششانس یک جایزه یکصد هزار دلاری هستید! در این وضعیت تکلیف روشن است: اگر شما در برنامه یا مسابقهای شرکت نکردهاید دلیلی ندارد گول عنوان ایمیلهای اینچنینی را بخورید.
۳. دستگاه شما به ویروس آلوده است
ایجاد ترس یک استراتژی مؤثر برای دیگران است تا هر کاری که مدنظرشان است را انجام دهید. درزمینهی فناوری، ترسناکتر از ویروس چیست؟ غیرممکن نیست که دستگاههای ما آلوده باشند، اما در این صورت ویروس از طریق خطاهای سیستم یا هشدار آنتیویروس خود را نشان میدهد، اما مطمئناً از طریق ایمیل به ما هشدار نمیدهند، پس دقت کنید.
به یاد داشته باشید که بهتر است این ایمیلها را بدون باز کردن آنها حذف کنید. اگر شک دارید، آنها را بازکنید. اما به پیوندهای موجود در ایمیل پاسخ ندهید یا کلیک نکنید.
ترجمه: حسین موالی
منبع: CyberPolice