فلاشتریگر رادیویی (بخش دوم)
در بخش قبلی این مطلب سعی کردیم در مورد فلاشتریگرهای رادیویی توضیحاتی کلی ارائه دهیم. در این بخش قصد داریم بگوییم که چه فلاشتریگری برای چه کاربری مناسب است. برای این کار لازم است دستهبندی مناسبی داشته باشیم. این بخش و بخش بعدی به این دستهبندی میپردازد.
1. تریگرهای سادهی دستی اگر هیچگونه نیازی به نورسنجی، تنظیم توان فلاش با سیستمهای TTL، گروهبندی دقیق یا موراد مشابه ندارید، این تریگرها گزینهای عالی هستند. این تریگرها که ارزانترین انواع فلاشتریگرهای رادیویی هستند، صرفاً سیگنالی به فلاش میفرستند تا زده شود. فوتیکس آستِر نمونهای از این قبیل فلاشتریگرهاست. 2. فلاشتریگرهای دارای قابلیت گروهبندی و زونبندی این نوع فلاشتریگرها کاربر را قادر میکنند تا فلاشها (گیرندهها) را گروهبندی و زونبندی کند. این کار هنگامی که میخواهیم با چندین نور، نورپردازی بکینم بسیار کارآمد است، چرا که میتوانیم چند گروه نور تنظیم کرده، و بدون دردسر همهی حالتها را آزمایش کنیم. «فوتیکس استراتو 2 مولتی» یکی از این نوع تریگرهاست.
3. فلاشتریگرها با سازگاری نسبی با سیستمهای TTL این نوع فلاشتریگرها اطلاعات TTL را بهطور نسبی منتقل میکنند بهطوری که هم میتوان فلاشهای TTL را تریگر کرد و هم فلاشهای دستی. اما هنگام استفاده از نورپردازی پیچیده، استفاده از این نوع تریگرها پیشنهاد نمیشود. فوتیکس استراتو 2 مولتی در این دسته نیز قرار میگیرد.