
لنز فوجیفیلم مدل FUJIFILM XF 8mm f/3.5 R WR

لنز فوجی فیلم مدل FUJIFILM XF 56mm f/1.2 R WR

مانت سونی E
گشودگی دیافراگم f/2.8 تا f/22
یک المان XLD و یک المان LD
۳ المان آسفریکال
لنز تامرون 28-75mm f/2.8 Di III RXD for Sony E یک لنز همه فن حریف است که مخصوص دوربین های بدون آیینه سونی با مانت E-mount و حسگر فول فریم ساخته شده است.میدان دید این لنز از زوایای عریض تا عکاسی پرتره را در بر می گیرد و بیشینه گشودگی دیافراگم f/2.8 آن امکان استفاده از این لنز را در شرایط کم نور و برای کنترل عمق میدان تضمین می کند. طراحی عدسی های لنز Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD شامل مجموعه ای از عدسی های اسفریکال و با پراکندگی بسیار کم نور است که تصاویری اصلاح شده با حداقل خطاهای رنگی، نوری و کروی ایجاد می کند و شارپنس و شفافیت آن ها را افزایش می دهد. بر روی این عدسی ها از پوشش BBAR استفاده شده تا پدیده های flare و ghosting کاهش یابند و کنتراست و دقت رنگ ها در شرایط پرنور به خوبی حفظ شود. استپ موتور RXD فوکوس خودکار نیز عملکردی سریع و بی صدا دارد که برای فیلمبرداری بسیار مناسب است. فوکوس دستی همواره در دسترس است و حداقل فاصله فوکوس این لنز برابر 18 سانتی متر است. برای مقاومت بهتر این لنز در برابر رطوبت، عدسی جلویی با پوششی از جنس عنصر فلوئور پوشانده شده تا در برابر لکه و اثر انگشت نیز مقاوم باشد و رطوبت را دفع کند.
شارپنس عالی، وزن سبک، ابعاد جمع و جور و فوکوس سریع و دقیق تمام چیزی است که از یک لنز زوم نرمال انتظار میرود. اما برخلاف بسیاری از رقبای دیگر، حداقل فاصله کانونی این لنز بجای ۲۴ میلیمتر، ۲۸ میلیمتری طراحی شده که در ثبت کادرهای عریض کمی محدود کننده است. به علاوه پاسخدهی فوکوس دستی این لنز خطی نیست و این مسئله برای تغییر فوکوسهای حرفهای در زمان فیلمبرداری دردسرساز است. این لنز کیفیت ساخت قابل قبولی دارد که با توجه به عملکرد خارقالعادهاش، آن را به گزینهای ارزنده به نسبت قیمت تبدیل میکند. خطاهای نوری و رنگی این لنز قابل توجه نیست اما اگر به دنبال لنز حرفهای تری هستید بهتر است به گزینههای دیگر نیز نگاهی داشته باشید.
۱- Sony FE 24-70mm f/2.8 GM: این لنز بینقصترین و حرفهای گزینهای است که میتوان به عنوان یک لنز زوم نرمال برای دوربینهای بدون آینه سونی انتخاب کرد. از برتریهای این لنز میتوان به شارپنس و کنتراست بهتر، کیفیت ساخت بسیار بالا، قابلیت عکاسی پیاپی تا ۲۰ فریم بر ثانیه و فوکوس خودکار دقیقتر اشاره کرد. اگرچه با قیمت بیش از دو برابر لنز تامرون، تهیه آن فقط برای کاربریهای حرفهای و به عنوان یک همراه همیشگی منطقی است. همچنین توجه داشته باشید که این لنز حدود ۳۰۰ گرم از لنز تامرون سنگینتر است.
۲- Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN ART: اختلاف قیمت زیادی بین این لنز و لنز تامرون وجود ندارد. اما از لحاظ عملکرد و کیفیت ساخت، این لنز شباهت بسیار زیادی به لنز G-Master سونی دارد. در نتیجه اگر بتوانید کمی بیشتر هزینه کنید، خطاهای کمتر نوری و رنگی، فوکوس دستی با پاسخدهی خطی، سوییچهای کنترلی روی بدنه، بوکههای چشمنواز و کیفیت ساخت حرفهای مجموعهای از ویژگیهایی است که بدست میآورید. این لنز ۳۰۰ گرم سنگین تر از لنز تامرون است که حمل و نقل آن را دشوارتر میکند اما کیفیت خروجی آن به طور قابل توجهی بهتر است.
۳- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary: این لنز سیگما شباهت بسیار زیادی از لحاظ عملکرد با لنز تامرون دارد. با قیمت نسبتا مشابه، وزن و ابعاد نسبتا یکسان و کارایی تقریبا یکسان، میتوان این لنز را برادر دوقلوی تامرون نامید.
۴- Sony Vario-Tessar T* FE 24-70mm f/4 ZA OSS: مهمترین برتری این لنز نسبت به تامرون، کیفیت ساخت بسیار بالای آن است. در غیر این صورت، بیشینه گشودگی دیافراگم f/4 سبب محدودیت در عکاسی و فیلمبرداری در شرایط کم نور میشود. انتخاب این لنز برای دوربینهای آلفای سونی که به لرزشگیر سنسور شیفت مجهز نیستند بسیار ایدهآل است. اما امروزه بیشتر دوربینهای بدون آینه سونی به این قابلیت مجهز شدهآند. در نتیجه با قیمت نسبتا برابر این دو گزینه، انتخاب تامرون منطقیتر خواهد بود و کارایی بیشتری ارائه میدهد.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستم
یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم
نوشتن نقد و نظر